Фонд ім. С.Баторія
Головна Події Консультації Про нас Проекти Партнери і донори Контакти
ПРО АСОЦІАЦІЮ
Одна только свобода способна обеспечить экономический и социальный успех - так считают члены Ассоциации "Общественные инициативы" и направляют свою деятельность на защиту основных прав и свобод человека, гарантированных Конституцией Украины. Оставайтесь с нами!
ФОТОАРХІВ

«Початок вступної кампанії до вищих навчальних закладів в Кіровоградській області.

07 Лип, 2009 10:44

7 липня 2009 року о 9 годині в приміщенні Кіровоградського міського виконкому (кімната 126) Кіровоградська Асоціація «Громадські ініціативи» в рамках проекту ГМ «Опора» проводить прес-конференцію на тему: «Початок вступної кампанії в Кіровоградській області. В рамках проекту представниками організації проводиться спостереження за дотриманням Правил прийому до ВНЗ та відповідність умов прийому. Особлива увага приділяється моніторингу вищих навчальних закладів щодо користування «Інформаційно-пошуковою системою «Конкурс»: допомога абітурієнтові-2009». За допомогою якої абітурієнти зможуть в онлайн-режимі слідкувати за своїми шансами стати студентами обраного ними вищого навчального закладу. На відміну від минулого року, зараз на веб-сайті http://www.vstup.info можна буде отримати не тільки загальну інформацію про набір на окремі спеціальності, але й повний перелік усіх абітурієнтів, що подали заяви на кожний напрям підготовки, включно з їх прізвищем, кількістю набраних балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання та наявністю пільг на вступ. Розголошення цієї інформації не є порушенням приватності, оскільки кожен абітурієнт власним підписом даватиме згоду на розголошення своїх даних, а у разі відмови – його дані заноситимуться до системи «Конкурс» без вказування його прізвища. Робота системи «Конкурс» регламентується наказом Міністерства освіти і науки від 16.01.2009 року № 16 “Про Інформаційно-пошукову систему “Конкурс” (додається) та поширюється на ВНЗ III-IV рівнів акредитації усіх форм власності та підпорядкування. Окрім того, МОН розповсюдило окремий лист до вищих навчальних закладів, в якому наголошується на необхідності дотримання вимог цього наказу, особливо стосовно щоденної подачі інформації від локальних операторів системи «Конкурс» до загальної мережі. Для уникнення минулорічної проблеми з фальсифікуванням сертифікатів було створено виробничо-інформаційну систему «Освіта», яка функціонує в мережі Інтернет за адресою http://www.osvita.net. Серед іншого, вона дозволить приймальним комісіям оперативно перевіряти подані абітурієнтами документи про освіту. З метою допомоги абітурієнтам у вирішенні проблемних питань, пов’язаних зі вступом, ГМ «Опора» створила «гарячу лінію» в Кіровограді, на яку можна зателефонувати за номером: 8(050) 9188525, 8(066) 4998634. Запрошені до участі: - Богатирьов Дмитро Володимирович – відповідальний секретар приймальної комісії КНТУ - Онопа Володимир Анатолійович – заступник відповідального секретаря приймальної комісії КНТУ - представники громадських організацій - перед станики батьківських комітетів - представники ЗМІ Контактна інформація: тел./факс: 8(0522) 243529 8(066) 4998634 8(050) 9188525

Повернутися до списку подій

ОСТАННІ ПОДІЇ
26.03.2014

Ближче до людей

Кіровоградська асоціація "Громадські ініціативи" розпочала проект по створенню органів самоорганізації населення в 4 громах Кіровоградського та Олександрівського районах.
Детальніше

25.01.2014

Польські неурядові організації звертаються до українських ГО

З обуренням та жахом спостерігаємо за діями української влади, які направлені проти громадян своєї країни, які хочуть реальних змін у державі.
Ми знаємо, що ви маєте прийняти багато важливих рішень у цей непростий час.
Влада старається використати ваші багаторічні зусилля в побудові демократичної та відкритої світу України проти вас. Ви є співавторами кращої України, України про яку ви мріяли.
Хочемо передати вам слова підтримки та солідарності.

Польські неурядові організації
Детальніше

23.09.2010

Влада громада В РЕЖИМ ОДНОСТОРОННЬОГО РУХУ

23 вересня у приміщенн Федерац профспілок област в дбулося громадське обговорення на тему "Публічність прозорість орган в м сцевого самоврядування". ініціатором виступила асоціація "Громадські ініціативи".
Детальніше

РОЗСИЛКА
Відписатися

ЛІЧИЛЬНИКИ ТА РЕЙТИНГИ
Кировоград - Каталог предприятий - Государство и общество

HOME MAIL MAP © 2008 Громадські ініціативи. Усі права збережено.
Дата останньго оновлення сайту: 5 травня 2008 року.